Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
2 T makinenin keyfini alınca 4 zamanlılar çok boş gelecek..
Sesi bile büyülüyor insanı..
Kolay gele.. _________________ Şu an çirkin bir tırtılım
Elbet bir gün muhteşem bir kelebek olacağım....
Kayıt: May 03, 2007 Mesajlar: 291 Nerden: İstanbul OFFLINE
Tarih: Çrş Ksm 14, 2007 9:45 am Mesaj konusu:
Binme diyorsun ama ne yapayım insan sabır sabır bi yere kadar
Arka fren resmen bitik, yani ne kadar abanırsam abanayım kilitlemiyor, ön fren iyi ama çok sert, yani ellerim yorulduktan sonra sıkmak baya güç oluyor, bu yüzden bi kere duvar dönüşü yapacağıma yavaşlayamadığım için araziye uçtum duvar dönüşünden dümdüz geçip
Bu Pazar hava çok kötüydü gidemedim ama önceki Pazar'dan birkaç resim koyayım, kardeşim saolsun sadece ben ufaklıkların pistinde ısınırken resim çekmiş, normal pistte tek bi resmim bile yok o günden Buyrun resimler...
Normal bildiğiniz dönüş, bi özelliği yok ama motoru yakından görmeniz adına güzel bi resim..
Bu orta gazla uçuş..
Bu da fazla gazla uçuş
Bu arada smiley sayfasında gördüm aklıma geldi (Sprkplug) bujiyi de değişmem lazım
Zıplamalarda biraz ümitsizdim ama beyler harbiden bu iş yavaş yavaş oluyor, 15-20 atlayış yaptım sadece 2 tanesinde önü fazla düşürdüm, diğerleri hep düz, hafif ön veya hafif arka üstüneydi, dengesiz atlayışlarımda büyük oranda azalma var, havada artık bilincim yerinde gazı kapatabiliyorum, önceki sürüşlerimde resmen "Anaa uçuyorum" diyerekten donup kalıyordum
Bu sefer virajdan düz çıkıp araziye uçarken bile bilerek gaz verdim ve düz indim, düşmedim. Yani biraz daha pratikle olacak bu iş inşallah...
.
.
.
.
.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız