Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
transam Yeni Üye
|
Tarih: Çrş Ağu 30, 2006 9:12 pm Mesaj konusu: 600f mi 600rr mı |
|
|
Arkadaşlar honda racın grubunda 600 f.le 600 rr ın ps dışında ne farkı
var kullanan arkadaşlar yardımcı olun |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
capo35 Tecrübeli Üye
|
Tarih: Çrş Ağu 30, 2006 11:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
motordelisi.com'a üye olup, bu topiği oraya taşımanı öneriyorum.
Zira buralarda pek racin kullanıcısı bulamazsın. _________________ Ali AKDOĞAN Aprilia Caponord ETV 1000 İZMİR |
|
Başa dön |
|
|
teo Tecrübeli Üye
|
Tarih: Prş Ağu 31, 2006 12:58 am Mesaj konusu: |
|
|
F 'in biraz daha touring havasında olduğunu söylerler hatta arkasına topcase takanlar vardır .RR ise bildiğin race makinası işte |
|
Başa dön |
|
|
cenapt Değerli Üye
|
Tarih: Prş Eyl 14, 2006 7:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bu konuda bende bilgi almak istiyorum.Başka sitede topic açarsanız buraya lint atarsanız bende katılırım.ikisi arasında kararsızım |
|
Başa dön |
|
|
__face__ BMW Grubu
|
Tarih: Prş Eyl 14, 2006 8:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
F daha rahat daha yumuşak bi makinadır... F teki rahatlıı RR da bulamıcaan kesin... biri yaklaşın 280 çıkarır diğeri 300 gibi... ama RR daha ii viraj yapar ser olduundan... F le duraksız daha uzun yol yapabilirsin, RR yorar...
ama bu iki makinadaa hız için dizayn edilen makinalar konfor araman yersiz olacaktır... almayı düşünüyorsan daha işlevsel olan ENDURO veya ondan biraz daa az işlevsel TOURİNG al derim illanda racing in sesini seviyom çekişi çok ii biraz da hız yapsın filan dersen vee konforudaa göz ardıı etmiyorum diosan bence (nacizane) ya FAZER6 yada BANDİT 600 derim bunlar sıralı 4 silindir dir yanlış hatırlamıosam 98n beygir gibi güçleri ve sesi de çekişide hızıda seni tatmin eder ve RACİNG gibi de yormaz kesinlikle...
( hee bana sorarsan bi ENDURO al güce tarminkardır son hızları ii deeldir ama zaten amacıda hız deel zaten... fakat konfor, hertürlü yolda ilerleme az sıkıntı çıkarma az masraflı olması büyük avantajları... motorla araziye çıkmak çook güzeldir, racingle mümkün deel ama unutma endurolar asfaltta da gider )
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...
saygılar... _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
|
|
|