Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Dentaturka Tecrübeli Üye
|
Tarih: Pzr Hzr 26, 2005 5:41 pm Mesaj konusu: morsiklet alıyorum sonunda |
|
|
selamlar arkadaşlar uzun zamandır üye olmama rağmen motorsahibi olmak nasip olmadı.ancak şimdi önümüzdeki birkaç ay içinde sanırım alacağım.tecrübeli arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var.
şunları düşünüyorum: -------------aprillia pegaso650 i.e (fiatını bilmiyorum bulamadım bilenler söylerser sevinirim) diğerleri --------honda transalp 14 000ytl--- kawasaki kle500 10 000ytl ---,yamaha fz6 fazer 14 000ytl----suzuki dl650 strom 14 000 ytl
bunlardan nasıl bir motor istediğim anlaşılmıştır sanırım ancak hiç bilgim yok nedir bunları birbirine avantajlı kılan ve 0 fiyatları tabi bunlar ikinci el düşünüyorum küçük bir yerdeyim güveneceğim kişi de yok aslında biraz pahalı da olsa 0 tercih edeceğim .şimdiden teşekkürler. (CopOnMotorcycle) |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
MAQARA Demirbaş Üye
|
Tarih: Pzr Hzr 26, 2005 6:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
KLE _________________
|
|
Başa dön |
|
|
okuryazar Demirbaş Üye
|
Tarih: Pzr Hzr 26, 2005 10:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili Motig,
Motor tecrübenden ve geçmişinden bahsetmemişsin hiç. Bu ilk motorun mu olacak ve motor kullanmaya yeni mi başlayacaksın. Bu konular alacağın cevapları etkileyebilecektir. O yüzden yazmanı istedim. Sevgiler. _________________ İçimden şu zalim şüpheyi kaldır,
Ya sen gel, ya beni oraya aldır...
Şinasi Gönenç
BMW R 1200 GS |
|
Başa dön |
|
|
Dentaturka Tecrübeli Üye
|
Tarih: Pts Hzr 27, 2005 8:33 am Mesaj konusu: |
|
|
yeni başlıyorum. başka bir forumda arkadaşlar yeterince uyardılar ...bunları daha önce de duymuştum da birilerinin beni frenlemesini istedim sanırım.
ama yine de söyleyin 125 cc ve güzel görünüm nasıl bulacağım.şimdi burda 2.500 ytl ye zeulsun satıyorlar alışmak için onu mu alayım . ben en iyisi gidip şu forum u baştan aşağı bidaha okuyum. saygılar teşekkürler |
|
Başa dön |
|
|
vetmemo Demirbaş Üye
Kayıt: Apr 26, 2005 Mesajlar: 1299 Nerden: İstanbul-Anadolu
|
Tarih: Pts Hzr 27, 2005 10:16 am Mesaj konusu: |
|
|
Demircan arkadaşımız böyle bir motorun sahibi.İlk defa başladığına göre
Xl200 bunun için biçilmiş kaftan. _________________ TENERE 660