Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
kerem-70 Katılımcı Üye
|
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
pelletizer Demirbaş Üye
|
Tarih: Prş May 28, 2009 11:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
kerem-70, Hoşgeldiniz, Videoyu daha önce görmüştüm ,motosiklet trafikte böyle sürülmez arkadaşım.Arkadaşlar kabiliyetli virajlarda dirift + ayak basma tekniklerini iyi uyguluyorlar da bu şekilde hayatına son veren çok insan olmuştur gerek ülkemizde gerekse yurdışı hatta bir videoda bu şekilde kullanan birisi demir direğe giydirip vücudu ortadan ikiye ayrılıyor.Virajda race ci yi zor durumda bırakarak solluyorlar ,otomobil sürücüleri ile resmen dalga geçiyorlar bu bizlere iyi örnek olacak kullanım şekli olmamalı,kabiliyetli ve yetenekli olanları pistlerde görmek isterim, paylaşım için sağol. _________________
|
|
Başa dön |
|
|
delimengi Kıdemli Üye
Kayıt: Feb 15, 2005 Mesajlar: 683 Nerden: istanbul/kadıköy
|
Tarih: Prş May 28, 2009 11:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
Motosiklet bence böyle sü rül me me li , her şeyden önce bu tarz tehlikeli sürüşler ne olursa olsun ful koruma yapılmalı ve etrafındaki insanları sıkıntıya sokmamalı , istanbulda bunlardan çok daha iyisini yapabilecek binlerce adam var ama her şeyden önce bu tarz sürüşler bütün trafik güvenliğini hiçe sayıp sayısız aracı tehlikeye sokacağı için , kimse bu tür kompleksli davranışlarda bulunmuyor , motosiklette uygun yerlerde ful koruma her şeyi yapmaya ve tüm kişisel riskleri almaya tamam ama trafik güvenliğini hiçe saymaya hayır , bence kötü bir örnek , böyle şeyleri iyi bir motosikletci olarak en başda bizlerin kınaması gerekiyor ... _________________ www.gezginmotorcu.com |
|
Başa dön |
|
|
kerem-70 Katılımcı Üye
|
Tarih: Cum May 29, 2009 12:16 am Mesaj konusu: |
|
|
Ben Sizin yazdiginiza yüzde yüz Hakk veriyoyorum belki Basligi Motosiklet böyle sürülmez diye yazmam gerekirdi .
Ben Motosiklet Kazasi nedir bilirim,kendi Basima geldi ve belki yasadigim Cevrede 5Kisi ya Tekerlekli Sandalyeye oturdular yada yok oldular.Motor sürmek cok güzel ve zevkli bir sey,en önemlisi de o zevki yasayip ve Kol Bacak bi arada eve dönmek.
slm Kerem |
|
Başa dön |
|
|
faris Tecrübeli Üye
|
Tarih: Cum May 29, 2009 8:13 am Mesaj konusu: |
|
|
Adamlar gerçekten yeteneklı ama trafıkte bu tarz suruşler gerçekten büyük risk oluşturur.İnce bır çizgi varki onu kaybettımı mazallah sonu ....Eğer çok azmak istersen bence en iyisi offroad kullanımı.En azından trafik yok ve gene aynı keyfi yaşarsın.Alırsın 250 li bi makina canına okursun arazide kimsede arkandan ağlamaz. :)Almanyada yaşayan bır dosttum la yaptığımız bir sohbette bu tur adamların kaybedecek bir şeylerinin olmadığını ve hayatlarının da sadece iki tekerden ibaret olduğunu söylemişti.Bir çoğuda zaten ya haplı yada başka uyuşturucular kullanıyorlar.Tekeriniz her daim dönsün. _________________ HP 2-HomePremıum. |
|
Başa dön |
|
|
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|