Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Tarih: Cum Ekm 22, 2004 9:15 am Mesaj konusu:
ULEN BİR İÇELE YANİ MERSİNE GİTTİK YAPMADIĞINIZI BIRAKMADINIZ İKİSİNİDE BUNDAN SONRA KULLANMAYALIM.
ADSIZ OLSUN............EEEEEEEEE
MERSİNE GEÇMEZOLAYDIM III TANTUNİSİNDEN YEMEZ OLAYDIM ....IIII .
ÖNEMLİ OLAN GÖRMEK ADI FARKETMEZ......
Kann kardeş çadırda vallahi başkası yok .Sol elimle kendi kendimi resimledim...Zaten pek uyuduğumda söylenemez.Sadece fotoğraf için rol yapmışım.Orada uyunurmu ulen Hem etrafta yüzlerce Kamyon varken.Hem elalem ne der sonra.....eeee Bir sonraki seyehatimde sizleride yanımda görmek isterim.Endurocu havada ,karada,sualtında,suüstünde,uzayda,gölde,yaylada,bayırda,hatta çayırda,yüksekte alçakta,yağmurda,yağışta,çamurda......vs,vs
yani her ortama uyan biridir. Aletlere iyibakın......selamlar _________________
Tarih: Cum Ekm 22, 2004 9:19 am Mesaj konusu:
Ahmet hocam vallahi helal olsun sana bende aynen öyle düşünmüştüm
Alıntı:
Zaten pek uyuduğumda söylenemez.Sadece fotoğraf için rol yapmışım.Orada uyunurmu ulen Hem etrafta yüzlerce Kamyon varken
Çadırın olduğu yeri görünce çok şaşırmıştım zaten, kamyon sesinden nasıl hoca uyudu orada diye düşünmüştüm. Ama sonra aldım cevabımı
Alıntı:
Endurocu havada ,karada,sualtında,suüstünde,uzayda,gölde,yaylada,bayırda,hatta çayırda,yüksekte alçakta,yağmurda,yağışta,çamurda......vs,vs
yani her ortama uyan biridir.
Tekrar helal olsun sana. Yolun açık motorun sorunsuz olsun hocam _________________
Kayıt: Sep 27, 2004 Mesajlar: 663 Nerden: İstanbul OFFLINE
Tarih: Cum Ekm 22, 2004 9:27 am Mesaj konusu:
Ahmet Hocam
Kızma tamam mersin işi kapandı
seni ne zamandır kutlamak isterdim bu gezi için !!! vallahi BRAVO
inan yeni gezine katılmak isterim !!
aslında toplu bir gezi yapsak birgün ?? söyle en uzunundan ?? doğu gibi?? _________________ www.borusanboru.com
Tarih: Cum Ekm 22, 2004 9:40 am Mesaj konusu:
Nuri'cim Ahmet bu konuda gözü karadır.. Yol planlarını geçen sene kışın hazırlamıştı. Yaz gelincede kucağındaki taşları döküp yola çıktı. Solo molo ama çok keyifli bir gezi yaptı. Umarım bir sonraki geziye hep beraber katılırız. Siz oradan biz buradan ortalarda bir yerlerde buluşup yolumuza devam ederiz _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız