Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Aprilia'nın yeni distribütörü Ferco Motor oldu. Yani Piaggio, Moto Guzzi, Derbi ve Gilera gibi markaları getiren kullanıcıların sorun yaşamadığı bir distribütör.
Evt motomax çok çektirmişti aprillacılara ayrıca avrupa malı motor alıyorsun
birazda internet kullanıyorsan kendinde halledebilirsin bir çok siparişi ama zaten sarf malzemeler heryerde var yetkili bayiye neden ihtiyacın olsunki bu motorların 98 modelleri bile hala yollarda _________________ KTM 690 Enduro
EndurONUR, Aprilia'nın parça sorunu yok, siparişi veriyorsun geliyor.
valla ben 23 mart tarihinde benzin ikaz lambası müşürü siparişi verdim hala ses yok bekliyorum yani sizin dediğiniz gibi pek kolay olmadı.parça hayati değil Allahtan ben internet üzerinden verilen siparişi merak ediyorum aslında, kolayı varsa beklemek istemem açıkcası.şölede bişey var ben bu siparişimi verirken sohbet etme fırsatıda bulmuştum motomax da, ellerinde bi çok parçada mevcut aslında ama getirtme süreleri biraz uzun sanırım bana 3 hafta bekleyeceğim söylenmişti halbuki.
dışardan parça getiren firmalar sanırsam belli bir kotayı doldurdukça sipariş veriyor.
eğer satış çok olmuyosa kota da dolmuyor demektir
yoksa şimdiye kadar çoktan gelmişti _________________
Tarih: Sal Hzr 12, 2007 10:09 pm Mesaj konusu:
Selam Arkadaşlar..
Aprillia 650 Nasıl bilirsiniz..
BMW f650 mi yoksa Aprillia 650 Strada mı? karar veremedim..
bmw Şüphesiz ki tanınmış bir motor ama..aprillia da çok yakışıklı yahu!
Fikir verebilecek varsa sevinirim..İyi gecelerr.
arada da bariz fiyat farkı var..
Ne yapsak acep?
ali Ufuk
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız