Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Arkadaşlar 2 sene boyunca Pegaso ile harika anlar geçirdim ve nihayet Caponord'a geçiş yaptim. İlk bindiğimde gözümü bayaa bir korkuttu iriliği ve gücü ama hemen alıştım. (Sanırım) Şehir içinde zorlanacağım kesin ama otobanda çok acayip bir makina:D Aslında geçen hafta aldım ama resim çekmek ancak mümkün oldu.
Hemen Sizlerle paylaşayım dedim.
Bu arada Capo 2002 model, 37.000de, topcase, sidecase,ortasehpa, koruma demirleri, elcikkoruma ve elcik ısıtma mevcut.
Bu siteden edindiğim tüm bilgilerden inanılmaz yararlandım.Herkese teşekkürler...
Dostum çok sevindim inan.Hayırlı olsun .Kazasız belasız,keyifli sürüşler diliyorum.Bu arada imajlar aynı seninle ;en yakışıklı dazlak benim sanıyodum şu ana kadar İyi bir makina almışsın darısı diğer arkadaşların başına. _________________ Ride with the wind...
Tarih: Çrş Şub 28, 2007 9:45 am Mesaj konusu: italyanlar bu işi biliyorr....
Mutluluğun satırlarından belli oluyor,ama makinada gerçekten
yakışıklı be kardeşim.Tüm beklentilerini karşılaması ve uzun
yılllar kusursuz hizmet vermesi dileğiyle.... _________________ Yamaha Touching Your Heart
M.Teoman(X-Max'06)UlUtaş
Safety First then RIDE!
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız