Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
canbek Katılımcı Üye
|
Tarih: Pts Ekm 23, 2006 6:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
sky, eşkiya, gürkan, eyvallah arkadaşlar motor aldığımda 65,000 km deydi. 30haziran da. Şimdi 75,000 km de genel bakımları gelmiş. Birde marş dinamosu bozulunca aldık ayarı .Marş dinamosu bozulmuş 400 euro neyse tanıdık falan 175 euro ya bulduk şimdi birde debriyaj bilyesi baskı balatası derken birde şanzumanı söktürdük.şu anda 1milyar üçyüz seksen milyonu bulduk..
Ama en azından yaptığımız bakım boşa gitmeyecek.Adam gibi motora bineceğiz motorumu seviyorum çok memnunum.... |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
sekoucdal Tecrübeli Üye
|
Tarih: Pts Ekm 23, 2006 10:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşım motorun hayırlı olsun BMV ler ölmez diyorlar.çok güzel bir seçim yapmışsın.her halde üç aydada motora alışmışsındır.benim de hayalimdeki motor GS serisi, kullanımı hakkında biraz bilgi verirmisin
.birde üç ay önce almışsın ama kaça mal oldu sana yazarsan sevinirim
SAYGILAR........ |
|
Başa dön |
|
|
SKY Katılımcı Üye
|
Tarih: Sal Ekm 24, 2006 9:22 am Mesaj konusu: |
|
|
Canbek dostum,
Bu tür bakımlarda ve onarımlarda hangi servisi kullanıyorsun ? Biliyorsun ki servis şeçimi çok önemli ve her ne kadar da BMW sağlam bir marka ise verilen servis hizmeti sonucu memnuniyetsizlikler ortaya çıkıp markaya ve motorumuza duyduğumuz sevgiyi bir anda negatife dönüştürmektedir.
Bu arada 1100 ağabeyin bir kaç resminide bizlerle payşalırsan seviniriz. |
|
Başa dön |
|
|
yeterhoca09 Tecrübeli Üye
Kayıt: Oct 25, 2006 Mesajlar: 453 Nerden: Grevenbroich-Aydin
|
Tarih: Pzr Ekm 29, 2006 11:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
canbek kardas ben de daha yeni aldim. bende Afrika twin derken 1100GS model 95 aldim. Bakim yaptirdiktan sonra bir memleket turu düsünüyorum.Hayirli olsun. slmlr. |
|
Başa dön |
|
|
nalp Yeni Üye
|
Tarih: Pts Ekm 30, 2006 10:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yaklaşık iki aydır 1100 gs kullanıyorum. motorun yağından yada bakımından anlamıyorum ve hiç bir sorunla karşılaşmadım.
En son motorsikletimi 1994 te alıp kullandım 12 yıl sonra 1100 gs ile tekrar başladım. Bence kusursuz bir makına.
nalp |
|
Başa dön |
|
|
|
|