Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
e_erdun Tecrübeli Üye
Kayıt: Jan 29, 2006 Mesajlar: 270 Nerden: İstanbul/G.o.paşa
|
Tarih: Pzr May 21, 2006 7:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
çok güzel bir organisazyon oldu,
emeği geçenlerin eline sağlık;
fotolardan ve nicklerden sanal olarak tanışıyorduk ama şahsen tanışmak çok daha güzel
fotoları çekenin eline sağlık
keşke cumartesi akşamıda beraber olabilseydik ;
çok şey kaçırdın kardeşim |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
latifkorkmaz Tecrübeli Üye
|
Tarih: Pzr May 21, 2006 8:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
gerçektemn gü zel bir gezi oldu buradan hasan [avarsi] teşekürlerimi sunarim gerçekten gelemiyenler için çok şey kaçirdilar görülmesi gereken çok nadide yerlerden bir |
|
Başa dön |
|
|
yyakuza Değerli Üye
|
Tarih: Pzr May 21, 2006 9:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
Tarih: Pts May 22, 2006 5:39 am Mesaj konusu:
--------------------------------------------------------------------------------
fatih kardeş neredesin kaçarmıydı bu büyük org. sevgili yalçın hocam yine ziyaretinizle bizleri çok mutlu ettiniz. sizin döndüğünüz gece kampa katıldım inanın mükemmel bir kaynaşma.tek yürek çarpan gönüller birbirlerine ilk defa kavuşan dostların yüzlerinden yansıyan o ışıltı görülmeye değerdi.bizleri yalnız bırakmayan bütün dostlara teşekkürü bir borç biliriz.mutlu günler temennisiyle .................. _________________ ikizler |
|
Başa dön |
|
|
yyakuza Değerli Üye
|
Tarih: Pzr May 21, 2006 9:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
bu arada ercüment abi ve arkadaşlarıyla tanışmak ayrı bir keyifti benim için.onları çok sevdik.organizasyonla ilgili kusurlarımız olsada onların yüreklerinin güzelliği bizlerin özrünü kapatmaya yetecek kadar çok büyüktü. hepinize sevgiler ziyaretlerinizi eksik etmeyin. _________________ ikizler |
|
Başa dön |
|
|
Arvasi3 Kıdemli Üye
|
Tarih: Pzr May 21, 2006 9:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
en büyük mutluluk benim mutluluğum bütün dostlarımı bir arada görmek neredeyse beni ağlatacaktı.hele ayrılıkm zamanı yokmu ona hiç dayanamadım.eğer bir hatamız ve kusurumuz olduysa hepinizden ayrı ayrı özür dilerim.teşekkkürlerimiz sunar sağlık ve afiyetler dilerim.Bu arada katılan motor sayısı toplam 630 adet.artçıları sayamadım üç günde çok büyük bir katılım bence _________________ Ben ne oralıyım nede buralıyım.
Diasporalıyım.
Ben aykırıyım Ben kırgınım.
Ben yorgun bir ABHAZYALIYIM |
|
Başa dön |
|
|
|
|