Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Kayıt: Aug 01, 2005 Mesajlar: 1089 Nerden: Antalya OFFLINE
Tarih: Sal Eyl 13, 2005 7:48 pm Mesaj konusu:
Kaan demiş ki:
İbrahim ile konuştum. Kendisi 6.500 YTL ye motoru size satabileceğini belirtti ( Devrini almak koşulu ile) .
İsterseniz bir temasa geçin. Hem tanışmış olursunuz.
Teşekkürler Kaan.. İbrahim'le tanışmak isterim ama kendisine nasıl ulaşırım bilemedim...
Kayıt: Aug 01, 2005 Mesajlar: 1089 Nerden: Antalya OFFLINE
Tarih: Sal Eyl 13, 2005 7:58 pm Mesaj konusu:
KTM hakkında ben birşeyler yazayım..
En azından neden KTM diye tutturduğumu biliyorum..
İlk referans (yanlış bilmiyorsam) son 4-5 yıldır dünya off-road şampiyonu .. Gördüğüm ve duyduğum en hard-enduro.. Yedek parçalarını kıyaslamadım ama çok da ucuz olmadığını biliyorum..
Bir de kime KTM almak istiyorum desem bana "sen deli misin , hayatta kullanamazsın , daha ilk gazda üzerinden atar seni" dediler .. Ama bana gaz verdiler , farkında değiller. . Çok yüksek olması da cazip benim için .. Gördüğüm en fiyakalı makine . . . Daha ne olsun
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız