Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
suzeko Suzuki Grubu
|
Tarih: Çrş Şub 25, 2015 8:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ali hocam yarın müsait bir zamanda uğramaya çalışırım.
Gökşin hocam, hafif sıklet ile çimiyoruz işte dağda taşta geziler artarak devam edecek inşallah _________________ Önemli olan iyi sürmek değil, sürerken iyi hissetmektir.
Erkan TÜRKKAN
YAMAHA MT03
MASTEROFTORK |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
aerdal Tecrübeli Üye
|
Tarih: Pts Mar 02, 2015 2:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
Erkan Selamlar;
Bizde Amasya'da karınca kararınca amatör olarak cross yapıyoruz. Hatta büyük motor kullanmaktan daha da zevkli diyebilirim. Çünkü büyük motorla en az 150-200 km yapacaksın ki zevk alabilesin. Ama croosla 50 km yol bile bazen akşama kadar sürebiliyor.
Neyse bende uzun bir süre kanuni croos 250 kullandım. Fiziksel ömrünü tamamlayınca satıp kuba almayı düşündüm ve biraz araştırma yaptım. Yakın çevrede kullanan arkadaştan da görüş aldım. Tam almaya gittim ki ocak 25 de (bayii elinde kalmış 4100 TL ye verecekti) ibre son anda 6000 TL'ye mondial x-treme enduro 250'ye döndü.
Kuba ile ilgili birkaç önerim olacaktı. ARka amartisörlerin yaylanma payı kısa olduğu aşırı zıplamalarda bu pay bitiyor ve motor seni üzerinden atabiliyor. Aynı şekilde ön amastisör yaylanma payları da kısa. Arka dişli ağırlıkla toprak yolda kullanacaksan ideal. Ama arada bir rampa denerim dersen büyültmeni öneririm. Lastik için de zaten tespiti yapmışsın. Şimdilerde salcano aynı motoru getiriyor. Parça sıkıntısı artık hiç olmaz
KAzasız sürüşler diliyorum _________________ Eskiden ER 5 vardı...
TDM 850... Tork Dostu
850 büyüdü 900 oldu |
|
Başa dön |
|
|
suzeko Suzuki Grubu
|
Tarih: Pts Mar 02, 2015 10:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
Saolasin hocam, tespitlerine tamamen katiliyorum. Motoru bugün lastik, dişli, zincir değişimi ve elcik koruma için sanayiye bıraktım. Tamamlaninca atarım fotolarini. 85 km de iken ilk yağ değişimini de motul ile yaptım. Subap ayarlarını kontrol ettim herşey okey. Bu pazar dağlara sağlam cikicaz gibi. _________________ Önemli olan iyi sürmek değil, sürerken iyi hissetmektir.
Erkan TÜRKKAN
YAMAHA MT03
MASTEROFTORK |
|
Başa dön |
|
|
Aldebaran Kıdemli Üye
|
Tarih: Pts Mar 02, 2015 11:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hafta sonu ciddi dik bir yokustan inerken ondeki arkadasa vurmamak icin yolun ortasindaki ciddi derin su yarigina girdim. Motor durdu, ben takla attim. Motor da yandan uzerime...
Sonuc, 3 kisi ön tekeri yariktan zor cikardik. Amortisor koruma plastiginden baska sorun yok. 11tl yani. Benimse iki bacagim mor ve sirtim agriyor. Bu aletlerin dayanikliligi bazen cok sasirtiyor beni. _________________ Vasıfsız Endurocu
Voge 300 Rally |
|
Başa dön |
|
|
varader Yeni Üye
|
Tarih: Prş Mar 05, 2015 11:24 am Mesaj konusu: |
|
|
Yeni fotoğraflarınızı bekliyoruz arkadaşlar |
|