Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Tarih: Sal Oca 07, 2014 9:08 pm Mesaj konusu:
suzeko demiş ki:
Süper rota, her endurocu nun rüyalarını süsleyecen bir macera. Erdem seni ve macerada seninle olacak arkadaşlarını şimdiden tebrik ediyor, ilgiyle sizi takip ettiğimizi bilmenizi istiyoruz. Başarılar.
Saolsın Erkan bakalım rüyamı olacak kabus mu bizde bilmiyoruz. Niyet iyi , devamı ne çıkar göreceğiz. Senin ürünlerin en uzun , en zorlu yolu olacak.
KTM nin bile imkanlarina rağmen sponsor olmaya cesaret edip motor ve ekipman sağlamadigi bir rota. O rotayi tamamlayip ayni motorla geri gelme sansiniz bence % 20. (O % 20 sans icin nelerimi vermezdim...) çok kıskaniyorum coook.
Tarih: Pts Oca 13, 2014 9:21 pm Mesaj konusu:
derin demiş ki:
KTM nin bile imkanlarina rağmen sponsor olmaya cesaret edip motor ve ekipman sağlamadigi bir rota. O rotayi tamamlayip ayni motorla geri gelme sansiniz bence % 20. (O % 20 sans icin nelerimi vermezdim...) çok kıskaniyorum coook.
Derin selamlar, yaşayalım görelim bakalım Sponsorsuz gidiyoruz ..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız