Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
öncelikle böyle bir blog hazırladığın için teşekkürler
süper bir geziyi tamamlayıp geldiniz, bunun da ışığında xtz 660 tenere için yazacakların daha bir değerli oldu bizim için artık...
F650GS (2004) çok memnun olmama rağmen, uzun asfalt sürüşlerinde 100km/sa kadar sorun olmamasına rağmen bazen 120 ile yol almak istiyorum ve 120 deki titreşim çok fazla olamasa da uyuşmaya yol açıyor bir süre sonra, ve aynalar da bulamaç gibi oluyor..
bu nokta da 1200GS veya süpertenere ye bakmaya başlıyor insan ama onun da ağırlığı ve daha komplex yapısı uzun macera yolculuklarında sorun yaratacak diye endişeleniyor ve yine dönüyoruz, xtz660 a
benim merak ettiğim konu , daha önce de sormuşumdur belki, kaç km/sa dan sonra hissedilir titreşim başlıyor ve kaç tan sonra rahatsız etmeye başlıyor..
peşinen teşekkür ederim, bloğuna yazdığın herşeyin tekrar tekrar okunacağından şimdiden emin olabilirsin.. _________________ levent sen
Tarih: Pts Eyl 09, 2013 6:51 pm Mesaj konusu:
Bu titreşim konusu hemen hemen tek silindirli canavarların hepsinde var leventsen hocam
Benim XT600 'de 115-120 km süratlere çıkınca hissedilir ve uzun süren yolculuklarda rahatsızlık verici düzeye geliyor maalesef
Tahmin ediyorum Tenere'de durum biraz daha farklı olabilir, mesela 140-150 km arasında rahatsız edici olabilir... _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
9. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız