Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Tarih: Prş Ağu 01, 2013 8:33 pm Mesaj konusu:
erdem_35 demiş ki:
Abi bence gayet güzel oldu, keşke geziye yetişmiş olsaydı çok rahat ederdin artık bundan sonrası için keyifle kullan. Çantalardan Barışa almayı düşünüyoruz irtibata geçicem seninle.
bende çok isterdim fakat olmadı nasip birlikte güzel gezilere inşallah _________________ Hüseyin ARSLANER
İZMİR
TA XL 650 2008 Bordo
Tarih: Prş Ağu 01, 2013 8:35 pm Mesaj konusu:
Retired demiş ki:
Sevgili kardeşim mükemmel olmuş, güzel ve keyifli günlerde kullanırsınız inşallah, Bayramdan sonra Tenere' yi, senin çantaları, güzel bir etkinlikle kutlayalım diyorum, bu arada senin rüzgar yönlendiriciden ben de istiyorum haberin olsun...
beğenmene sevindim Orhan abiciğim, özledik seni ve ablamızı çanta ve tenere bahane senle makyaj yapmak şahane, rüzgarlık içinse istediğin zaman görüşelim geç olmasın ama ağzım kurudu _________________ Hüseyin ARSLANER
İZMİR
TA XL 650 2008 Bordo
Kayıt: Mar 17, 2013 Mesajlar: 91 Nerden: TÜRKIYE-Izmir ALMANYA-Augsburg OFFLINE
Tarih: Cum Ağu 02, 2013 11:25 pm Mesaj konusu:
arslaner_35 demiş ki:
Retired demiş ki:
Sevgili kardeşim mükemmel olmuş, güzel ve keyifli günlerde kullanırsınız inşallah, Bayramdan sonra Tenere' yi, senin çantaları, güzel bir etkinlikle kutlayalım diyorum, bu arada senin rüzgar yönlendiriciden ben de istiyorum haberin olsun...
beğenmene sevindim Orhan abiciğim, özledik seni ve ablamızı çanta ve tenere bahane senle makyaj yapmak şahane, rüzgarlık içinse istediğin zaman görüşelim geç olmasın ama ağzım kurudu
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız