Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
erdem_35 Tecrübeli Üye
|
Tarih: Cmt May 11, 2013 1:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
Siparişlerim geldi , bir tek far korumayı bekliyorum. Montajlı halini daha sonra paylaşırım. |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
sero35 Değerli Üye
|
Tarih: Pts May 13, 2013 1:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
güzel orj olmuş. far korumayı merakla beklıyorum |
|
Başa dön |
|
|
suzeko Suzuki Grubu
|
Tarih: Pts May 13, 2013 2:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
Güle güle kullanın, Transalp zincir koruma örneklerini ve farkorumayı gördüm. Kolaylıkla yapılabilecek ürünler. İsteyen olursa yapabilirim _________________ Önemli olan iyi sürmek değil, sürerken iyi hissetmektir.
Erkan TÜRKKAN
YAMAHA MT03
MASTEROFTORK |
|
Başa dön |
|
|
erdem_35 Tecrübeli Üye
|
Tarih: Pts May 13, 2013 7:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler beyler , İmkan , beceri varsa yapılabilecek şeyler. Daha önce yaptığın ürünleri gördüm inceledim. Far koruma ölçü, alıştırma vs işlemlerini nasıl yapıyorsun ?
Emrello ve Şero'nun da ilgisini çekiyor napsam siparişi iptal mi etsem Suzeko biraz bilgi verir misin konu hakkında |
|
Başa dön |
|
|
suzeko Suzuki Grubu
|
Tarih: Pts May 13, 2013 9:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
Transalpte bir sorun olacağını düşünmüyorum çünkü şu sıralar istediğim an ölçü alabileceğim bir ta 650 mevcut.
Yapılacak ürünün numunesini yaptıktan sonra deniyorum tabi. Sorun çıkarsa ki çok bükümlü işlerde çıkabiliyor çizimde düzeltip tekrar üretiyorum ve deniyorum. Zaten 2. De kesin oturuyor. Sonra isteğe göre üretiyorum. İlk çıkanlar tabiki çöpe gidiyor _________________ Önemli olan iyi sürmek değil, sürerken iyi hissetmektir.
Erkan TÜRKKAN
YAMAHA MT03
MASTEROFTORK |
|
Başa dön |
|
|
|
|