Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
suzeko Suzuki Grubu
|
Tarih: Pzr Şub 24, 2013 6:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ktm 148 hp ile ağzımı sulandırdı. Alet deli. _________________ Önemli olan iyi sürmek değil, sürerken iyi hissetmektir.
Erkan TÜRKKAN
YAMAHA MT03
MASTEROFTORK |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
TA6B Yamaha Grubu
|
Tarih: Pzr Şub 24, 2013 10:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
suzeko demiş ki: |
Ktm 148 hp ile ağzımı sulandırdı. Alet deli. |
Dellenme otur oturduğun yerde.. XJR'ye devam hocam _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
|
|
Başa dön |
|
|
DISTORTEDMAN Katılımcı Üye
|
Tarih: Cum Nis 12, 2013 9:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
Geçen hafta 1190 Adv'yi test etme imkanı buldum. Bunun için spormoto yetkililerine bir kez de buradan teşekkür ediyorum.
Arkadaşlar makine harika. 148HP'yi sanki bir racing gibi hissediyorsunuz damarınızda kanınızda! Birde çekiş kontrolünü kapatmadım. Buna cesaret etmek istemedim. Kesin satın almaya karar verdiğim günler gelince bir kez de öyle denerim diye düşündüm.
Ağrılık azaltmak için harcanan tüm emekler hedefine ulaşmış durumdadır. Motor altınızda kuş gibi. Ama bu sadece ağırlık azaltarak olamaz. Ağırlık merkezi de bir şekilde aşağıya indirilmiş durumda.
Vites geçişleri birçok avrupalı kuzeni gibi kemiksiz ve yumuşak. E5'te 165km.ye çıktım sadece ve daha misli misli istiyordu. Hem gaz açma hem de rüzgara direnme ve neticesinde vibrasyona girme babında bu hızda hiçbir sorun yoktu.
Araziye çıkma gibi bir şansım olmadı. Zira makineyi Hasanpaşadan alınca yakınlarda 30dk içinde öyle bir yer aklıma gelmedi. Harem'e kadar gidip gelebildim ancak.
Bu ara aklımı karıştıran bir mükemmellik daha var. O da Triumph Tiger 1200 Explorer. Onu da test edip kafamda birşeyleri netleştireceğim.
Alacağım zamana daha var. Ama 1200GS'i test ettim ve benim motorumun o olmadığını anladım. Şu an hayal etme imkanım bile yok. Çünkü hangisi hayalimdeki bilmiyorum KTM Süperdi! Ama Tiger'ı da araştırınca çok beğendim... |
|
Başa dön |
|
|
vetmemo Demirbaş Üye
Kayıt: Apr 26, 2005 Mesajlar: 1299 Nerden: İstanbul-Anadolu
|
Tarih: Cmt Nis 13, 2013 2:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
Motor enduroluktan çıkmış zaten.Saçma sapan bir güç ve ağırlıktan başka birşey değil.
Bu makinaları yasaklamaları lazım.Şahsen tipi de rezalet. Rengi de çok boktan zaten.
640 ın üstü haram dır.zengin burjuva işi bu...Puahahhhhhhhh.Bedava verseler almam. _________________ TENERE 660
|
|
Başa dön |
|
|
DISTORTEDMAN Katılımcı Üye
|
Tarih: Cmt Nis 13, 2013 7:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
Fikirlerinde tamamen haklı bile olsan bu tarz ifadelerde bulunman büyük kabalıktır!
Ben ne zenginim ne de burjuvayım. Bir gün satın alabilecek param olsa gider alırım. Bu beni burjuva da yapmaz. Olsa olsa idealist yapar ancak. Çünkü böyle birşey satın aldıktan sonra yıllarca başka hiçbir şeye sahip olacak imkanın kalmaz.
Ayrıca rahmetli babam biz okuyup mesleğimizi elimize alabilelim diye kalp hastası olmasına rağmen mağlulen emekli olma hakkını kullanmadı ve işi sırasında araç kullanırken o beklenen ikinci kalp krizini geçirip hayatını kaybetti. Bunu, burjuvalıkla uzaktan yakından ilgim olmadığını anlayasın diye yazıyorum. Burjuva kelimesinin anlamını hepimiz biliriz...
Bu makine hayalini kuracağım kadar sevdirdi kendini. Tipini de seviyorum. Rengini de... Bedava verseler seve seve alır kullanırım.
Bu segment offroad kullanıcılarına hitap etmez. Dağa çıkacak yada Afganistana gidecek adamın ne işi var 1200cc 250-300kg makinelerle. KTM ve muadilleri bu motorlar ile uzun mesafeler katedecek kişilere hitap ediyor. Belki bu uzun mesafeler sonundada biraz stabilize ve dağ yollarında doğayla yakınlaşacak kadar da offroad imkanı sunuyor. KTM, HONDA, YAMAHA, TRIUMPH, BMW...hepsinin tam bu tarife uyan makineleri vardır. |
|
Başa dön |
|
|
|
|