Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
twilight78 Yeni Üye
|
Tarih: Pts Nis 11, 2011 12:04 pm Mesaj konusu: Transalp xl 650 ön disk problemi |
|
|
Herkese selamlar,
Yaklaşık 1 aylık çiçeği burnunda 2006 TA kullanıcısıyım.
Ön freni sabit kuvvetle ezdiğimde, sanki ufak ufak pompalıyormuşum gibi, balata diski sıkıp bırakıyor. Normal kullanımda çok birşey farketmiyor ama, özellikle durma esnasında oldukça rahatsız edici... Anlayacağınız gibi TA'nın ön diski biraz yamuk.
Bir arkadaşım, bu işlemi yapan ustaların olduğunu bildiğini, diskin tornada düzeltilebileceğini söyledi.
Sizce bu işlem yapılabilinir mi? yeterlimidir?
Değerli tavsiyelerinizi bekliyorum. |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
Salim Katılımcı Üye
Kayıt: Apr 08, 2011 Mesajlar: 30 Nerden: İstanbul/Beşiktaş
|
Tarih: Pts Nis 11, 2011 12:13 pm Mesaj konusu: tost |
|
|
bende böyle bir problemim olmuştu ama ben yeni diks aldım cıkma tüşünmeni tavsiye etmem tenisini takarsan sorun yaşamassın bildigimkar fiyatı 250 tl olması lazım |
|
Başa dön |
|
|
twilight78 Yeni Üye
|
Tarih: Pts Nis 11, 2011 1:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
teşekkür ederim, sorduğum bir usta 500 civarı dedi.
İnternetten de bulamadım fiyatlarını.
Biraz daha araştırayım bakalım |
|
Başa dön |
|
|
Misafir Misafir
|
Tarih: Pts Nis 11, 2011 2:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
330 tl yenisi. ama bir bölgede küçük bir eğilme ise ingiliz anahtarı ie bile halledersin. en olmadı taslama ile düzeltmek mümkün ve sonuk mükemmel.100 tl falan tutar. ben de yaşadım, bir usta ingiliz anahtarı ve bir cetvel ile 3 saniyede sorunu çözdü. not: alet ve süreler gerçektir valla bak.
kendini tanıtmamışsın ama istanbuldaysan gel bir bakalım, küçük ise ben bile hallederim. senin anlattıklarından anlaşılan küçük olugu belli, benimki tıktık vuruyordu |
|
Başa dön |
|
|
twilight78 Yeni Üye
|
Tarih: Sal Nis 12, 2011 2:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
Doğru tanıtmadım, derdime düşmüştüm
İstanbul Tarabya'dayım. Aslında yaptırabileceğim bir usta adresi gerekiyor bana çünkü ben de büyük bir problem olmadığını düşünüyorum. Hafif ama rahatsız edici bir sarsma var. Özellikle sert frenajda ön tekeri kilitlemekden korkuyorum.
Yine de teklifin için teşekkür ederim. İçim rahat etmez şimdi, elimize ingiliz anahtarını alıp tak tuk vurmak
Ancak bildiğin bir yerler varsa çok makbule geçer... |
|
Başa dön |
|
|
|
|