Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
cyclespirit Değerli Üye
|
Tarih: Cum Tem 09, 2010 5:52 pm Mesaj konusu: F 650 GS ön cam |
|
|
Selamlar,
Eskilerde benzer bir başlık vardı ama onu hortletmaktansa yenisini açayım dedim.
Rüzgarı doğru dürüst kesecek bir ön cam arıyorum. wemoto.com'dan bir tane sipariş ettim, ancak '04-'07 modellerin 4 vidalı camını temin edemiyorlarmış, onun yerine paramı iade ettiler (En azından beni ilgilendiren çok fazla ürünleri yoktu ama ilgi ve ciddiyetlerini çok beğendim, bilginize..)
Givi, Touratech, vs. gibi bilindik markalarla ilgili de çok iç açıcı şeyler okumadım, o yüzden postayla almak istemiyorum. Tahminimce boydan sıkıntı olacaktır (boyum 188cm)
Eğer touring cam kullanıyorsanız sizlerin yorumlarını duymak ve tercihan Ankara'da sanayide bu işle uğraşan bildiğiniz birileri varsa tavsiyelerinizi almak isterim.
Teşekkürler |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
motorcuk Kıdemli Üye
|
Tarih: Cmt Tem 10, 2010 7:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
Şöyle birşey yaptım ben bir bak bakalım:
Kavisli ve düz olanı var ayrıca füme rengi de var kolay montaj oluyor birçok takan arkadaşım var.. _________________
m |
|
Başa dön |
|
|
motorcuk Kıdemli Üye
|
|
Başa dön |
|
|
motorcuk Kıdemli Üye
|
|
Başa dön |
|
|
cyclespirit Değerli Üye
|
Tarih: Pts Tem 12, 2010 10:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
valla gayet güzel görünüyor, elinize saglik. transalp üzerinde olani biraz daha yüksek olmus galiba, rüzgari daha iyi keser tahminen.
hafta sonu istanbul'dayim ama ugrayip tanisacak kadar zamanim olmayacak maalesef. maliyeti kaca cikiyor bunlarin? |
|
Başa dön |
|
|
|
|