Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
__face__ BMW Grubu
|
Tarih: Sal Mar 02, 2010 12:12 am Mesaj konusu: |
|
|
cros, sen dediğim yağı bir araştır, bulamazsan yada bulsan da alamadan önce bir ara beni fiyat kıyaslayalım... Kazıklanmayalım _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
cros Değerli Üye
|
Tarih: Sal Mar 02, 2010 12:17 am Mesaj konusu: |
|
|
tamam olur vıtes gecıslerınde ses yapıyodu bakalım ıyı gelecekmı bundan oncekı yagı degıstırttım ama hıc bakmadım ne koydu kac numaraydı sanırım 10 40 tı ınsallah ıyı gelır kac lt koymalıyım onuda bılıyorsan super olur cunku yag damlatıyo gezdıkten sonra 3 4 damla acaba fazlamı koydular... |
|
Başa dön |
|
|
cros Değerli Üye
|
|
Başa dön |
|
|
__face__ BMW Grubu
|
Tarih: Sal Mar 02, 2010 1:05 am Mesaj konusu: |
|
|
Dostum:
1- bu açıklamalarda yanlışlıklar var.. özellikle 150.000km nin üzeri filan yazmış..
2- ben bu ilanı gördüm, dikkat edersen ilanda tel. yok, mesaj attım tel no attı bana, aradım, bu fiyat nasıl bu kadar ucuz dedim.. (he bu arada ilanın fotosunu değiştirmiş, bu foto yoktu! başka bir foto vardı...) adama dedim ki benim bir arkadaşım var bunu ithal ediyor o bu fiyata alamıyor dedim... 200 bidon almak istiyorum dedim... adam ee şey elimde 4 tane var bunlar bana şuradan ee buradan geldi filan diye geveledi..
tamam abicim eyvallah dedim bende...
bu arada bu yağla ilgili başka ilana bende denk gelmedim...
cidden ithalatını yapan benim arkadaşıma bu yağ bu fiyata gelmiyor...
Takdir senin...
cros demiş ki: |
tamam olur vıtes gecıslerınde ses yapıyodu bakalım ıyı gelecekmı bundan oncekı yagı degıstırttım ama hıc bakmadım ne koydu kac numaraydı sanırım 10 40 tı ınsallah ıyı gelır kac lt koymalıyım onuda bılıyorsan super olur cunku yag damlatıyo gezdıkten sonra 3 4 damla acaba fazlamı koydular... |
araştırıyorum.. bu konuda da bilgi vereceğim.. _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
|
cros Değerli Üye
|
Tarih: Sal Mar 02, 2010 12:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben gebzede oturuyorum benim bi arkadaşın abisi mobilde çalışıyo bak yeni geldi aklıma sımdı onunla gorusecem....buyuk ıhtımalle o temın eder bana fıyatınıda yazarım buraya uyguna gelırse sızde yararlanırsınız... |
|
Başa dön |
|
|
|
|