Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
broker Tecrübeli Üye
|
Tarih: Prş Ağu 27, 2009 8:20 pm Mesaj konusu: performans egzosu |
|
|
arkadaşlar dakarıma egzoz takmak istiyorum... fikri olan paylaşsın lütfen,marka fiyat vs.... ikinci el temiz olursa dahada şeker olur... |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
marcos2609 Değerli Üye
|
Tarih: Prş Ağu 27, 2009 10:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
bulunabilirse scorpion egsoz sanırım yeterli performans aldıracaktır. konuyla ilgili video
http://www.youtube.com/watch?v=FAv-MnQcZl0
f650gs lerdeki çift görünümlü tek egsoz sıkıntısı var şöyleki. performansegsozları genelde tek yapılıyor ve haliyle sağ kısımdaki egsoz çıkışı olmamış oluyor.
saygılar _________________
|
|
Başa dön |
|
|
psile2 Tecrübeli Üye
|
Tarih: Cum Ağu 28, 2009 11:10 am Mesaj konusu: |
|
|
Kesinlikle tavsiye etmem, bence F650'nin egsoz görünümü çok güzel. Belki eksozu açtırabilirsin, hem daha ucuz hem de daha pratik!!!
Nacizane görüşüm, boşu boşuna bir dolu para harcama derim, sonra baş şişiriyor ve pişman olunuyor!!! |
|
Başa dön |
|
|
broker Tecrübeli Üye
|
Tarih: Pzr Ağu 30, 2009 6:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkürler....
psile2 kardeşim egzosa para vermiycem dakarı olan bi arkadaştan scorpion buldum hediye ediyo
marcos kardeş tek egzos olayı beni rahatsız etmiyor belkide hoş bir görüntü ortaya çıkar diye düşünüyorum.. _________________
|
|
Başa dön |
|
|
cenowar Yeni Üye
|
Tarih: Prş Eyl 03, 2009 5:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
broker kardeşim motor işi keyif ve zevk işidir bu yüzden yakıt hesabı aksesuar mailyet hesabı yapılmaz benim felsefeme göre bin diğin cihaz 1 tıkır tıkır çalışacak iki bindiğin cihaz senin aynandır
bindikçe sürdükçe keyif alıcaksın.
Hatta en güzelide diğer maotorcu kardeşlerle bu işlerin geğini yapmaktır sevgilerimle yeni ekzozunda hayırlı olsun kazasız belasız keyifle kullan
aziz biladerim ) |
|
Başa dön |
|
|
|
|