Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
turkizmir Demirbaş Üye
|
Tarih: Cmt Nis 13, 2013 3:43 am Mesaj konusu: SPONTANE ALANYA |
|
|
Dun aksam ustu 16:00da Alanya'ya dogru iki makine yola ciktik. Denizli Korkuteli uzerinden yavas yavas gece karanligini yara yara Alanya'ya vardik...
Fotolar cepten cok zor oluyor ama guzel bir gezi raporu, gece video cekimleri ile henuz bakmadim ama guzel olduklarina inaniyorum cekimlerin.cunku gunduz v gece var icinde )
Fotolar oldukca iyi. Ama ancak pazartesi yayinlayabilecegim. Alanya'da olup gorusmek tanismak isteyen olursa buradan haber verebilir. Haydi simdi uyku zamani saatte masallah 04:43 ... |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
TA6B Yamaha Grubu
|
Tarih: Cmt Nis 13, 2013 8:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
Eee hani fotolar turkizmir, .. bekliyoruz ivedilikle _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
|
|
Başa dön |
|
|
turkizmir Demirbaş Üye
|
Tarih: Pts Nis 15, 2013 10:18 am Mesaj konusu: |
|
|
Spontane Antalya Alanya gezisinden şu an itibariyle şehre dönmüş bulunuyorum. Fotolar biraz dinleneyim, gelen işler olmuş onlar bakayım, mesai bitimine doğru ekleyeceğim... Çok foto yok ama çok güzel vakit geçirmemiz için insanların etrafımızda deli divane olmaları çok hoştu... |
|
Başa dön |
|
|
erol62 Katılımcı Üye
|
Tarih: Sal Nis 16, 2013 8:07 am Mesaj konusu: |
|
|
Göksel hiç durmuyorsun maaşallah _________________ HER ŞARTTA MUTLU OLMANIN YOLLARINI BUL
Erol Koçan - DL 650 |
|
Başa dön |
|
|
turkizmir Demirbaş Üye
|
Tarih: Sal Nis 16, 2013 8:27 am Mesaj konusu: |
|
|
Erol62, ""bu senede bekar gezelim" dedik , ondan dolayıdır ki eve girmiyorum. geçen gün yazdım ilanlara ""sahibinden, sahipsiz kiralık daire" diye ~)) , hesap ettim ayda 12gün evde, 18gün sokaklardayım ~))) |
|
Başa dön |
|
|
|
|