Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
mojo Yeni Üye
|
Tarih: Cum Eyl 01, 2006 10:37 pm Mesaj konusu: supermoto lastikleri |
|
|
Arkadaslar herkese selam.. Sonunda hayalimde ki motoru aldım. 2004 model KTM 640LC4 supermoto... tabi binebilmem icin amortosorler indirildi, biraz koltuk kesildi ama sorunum henuz bitmedi. Ustunde aldıgım lastikler cok kotu. Su an ustunde MT60RS var. Aldıgım yer aynısından siparis verelim dedi ama piyasada su an yokmus. Bekliycez dediler ama zamanı mechul. pirellinin sayfasına girdim baska alternatifler var ama hepsi ktm icin uygun mudur? supermotolu arkadaslarda ne var ? ona gore baska hangi alternatiflere ve nerelere bakabilirim? Genelde asfaltta kullanıcam ama engebeli, toprak ve ıslak zeminde de rahat etmek istiyorum mesela koy yollarında, hem onumuz kış. Lastikler hakkında fazla bilgim yok simdiden vereceginiz bilgiler icin tesekkur ederim.
Bahar |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
malik Katılımcı Üye
|
Tarih: Pzr Eyl 03, 2006 6:53 am Mesaj konusu: |
|
|
merhaba bendede 2004 ktm lc4 640 supermoto var fabrika çıkışlı supermoto orjinalinde bile mt 60 corsa var toprakta ve asfaltta çok memnunum sadece biraz geç ısınıyo o kadar tavsiye edebilirim sana |
|
Başa dön |
|
|
mojo Yeni Üye
|
Tarih: Pzr Eyl 03, 2006 11:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
sansım yaver gitti. Lastikleri buldum. Salı gunu gelicek ve takılıcakmıs lastikler : )) Tskler |
|
Başa dön |
|
|
malik Katılımcı Üye
|
Tarih: Pts Eyl 04, 2006 8:34 am Mesaj konusu: |
|
|
ya evet bende sana msj attıktan sonra öğrendim sanırım lastiklerini abim bulmuş hayırlı olsun kazasız belasız gazla )) |
|
Başa dön |
|
|
|
|